Inspiration till Promptathon!

Har du någonsin drömt om att designa en möbel som inte bara är funktionell utan också ett riktigt konstverk? Med GEN AI är möjligheterna gränslösa! Tack vare framstegen inom artificiell intelligens kan jag nu skapa möbler som är lika unika som mina egna fantasier.

Föreställ dig till exempel en stol designad för att se ut som en stor, saftig apelsin. Med hjälp av GEN AI kunde jag förvandla denna kreativa idé till verklighet. Här är prompten jag använde för att skapa denna unika möbel:

Prompt för inspiration:

”Imagine a quirky piece of furniture, a chair designed to resemble a sizable orange fruit. It should have a glossy, realistic orange peel texture, with a small stem-like protrusion where the stem would be on an actual orange. The chair’s form should be altered to include a backrest and a seat that looks like a snug segment of the orange, inviting someone to sit. It should be placed against a plain, subdued backdrop that accentuates the chair’s creative design, and supported by subtle, dark-colored legs.”

Genom att använda denna prompt kunde jag visualisera och skapa en stol som inte bara är en sittplats, utan också ett verk av konst. Detta är bara ett exempel på hur GEN AI kan hjälpa oss att tänka utanför boxen och skapa möbler som verkligen sticker ut.

Klicka på länken nedan för att läsa mer om Promptathon!

#GENAI #Möbeldesign #Kreativitet #Innovation

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *