Aldrig pratat med en bot? Dags att kryssa av det från listan!

Det finns mängder med chatbotar som kan stödja dig som lärare och ledare. Nedan hittar du några av dem. In och testa för att se hur de kan berika din verksamhet!

”Kompis” – AI Study Buddy

Avail har nyligen lanserat en AI study buddy på svenska som heter ”Kompis”. Kompis är utformad för att fungera som en studiekamrat, som inte bara ger direkta svar på frågor utan istället guidar eleverna genom att ställa frågor och avslöja kunskap i små steg. En unik funktion är att Kompis kan användas både med och utan inloggning och kostnadsfritt. Med Kompis vid sin sida blir studierna både interaktiva och givande för eleverna.

Perplexity ”Labs” erbjuder en unik möjlighet att testa olika modeller i en och samma bot, vilket gör den idealisk för de som vill utforska AI:s mångsidighet.

Med Perplexity kan användarna uppleva sökförmågan kombinerat med djupgående samtal, vilket skapar en mer uppslukande och informativ interaktion.

Chat GPT utmärker sig inte bara i språkförståelse utan också i sin förmåga att söka och leverera information från internet, vilket gör den till en kraftfull kunskapskälla.

Microsoft Copilot är mer än bara en assistent; den är en intelligent partner som använder sig av internet för att berika dina projekt och uppgifter med den senaste informationen.

Google Gemini drar full nytta av Googles omfattande sökdata för att leverera personligt anpassade och extremt relevanta svar direkt i konversationer.

Groq stärker sin position med hårdvaruoptimerad AI för snabbare insikter, vilket erbjuder en unik lösning för realtidsdataanalys och beslutsfattande.

Obs. Genom att använda de chatbotar som listas här, ansvarar du för att följa alla tillämpliga lagar och regler, inklusive GDPR. Det är ditt ansvar att använda dessa verktyg lagligt.