Välkommen till Promptskolan!

Här finns allt du behöver för att bli skicklig på att skapa prompts. Oavsett om du är nybörjare eller vill bli ännu bättre, här finns enkla guider och övningar som tar dina chattar med AI till nästa nivå. Dyk in och börja din resa mot att bli en expert på att skapa prompts!


Lär dig att ”Ange Scenen,” ”Definiera Uppdraget,” och ”Tala om Tonen” för att skapa rikare och mer engagerande chattbot-interaktioner som stimulerar kreativt tänkande och fördjupar lärandet.

Lär dig att förfina din interaktion med chattbotar genom att skapa en rik kontext, definiera dina mål tydligt och justera tonen för att göra varje konversation mer engagerande och lärorik.

Lär dig att fördjupa dina chattbot-konversationer och utnyttja AI:s fulla potential med praktiska metoder som gör dina digitala dialoger mer informativa, underhållande och överraskande.

Observera: Prompthubben syftar till att inspirera och visa på möjligheter med AI. Som läsare är det ditt ansvar att följa alla tillämpliga lagar och regler när du använder chattbotar eller andra AI-verktyg.