Categories:

Jag vill tipsa om TeacherServer, en banbrytande utbildningsplattform skapad för att stödja lärare i deras dagliga arbete. TeacherServer erbjuder högkvalitativa, lättanvända verktyg som förbättrar undervisnings- och inlärningsupplevelser. Även om plattformen fungerar mindre bra på svenska, är den helt fantastisk för undervisning i engelska. Med TeacherServer kan du enkelt planera och strukturera dina engelskalektioner med hjälp av interaktiva resurser som videoklipp och övningar som gör lektionerna mer dynamiska och engagerande. Plattformen underlättar också feedbackprocessen, vilket hjälper eleverna att förbättra sina färdigheter, samt erbjuder verktyg för att övervaka deras framsteg och anpassa undervisningen efter deras behov. Dessutom möjliggör TeacherServer samarbete mellan lärare, vilket bidrar till en rikare undervisningsmiljö. Logga in idag och upptäck hur TeacherServer kan stödja dig i ditt arbete som engelsklärare!

https://www.teacherserver.com/teachers