🌟 AI-Snack Presenterar Vinnarna av Sveriges Första Promptathon! 🌟

Vi på AI-Snack är stolta över att ha arrangerat Sveriges första promptathon – en tävling i AI-skapad konst. Tack till alla fantastiska elever som deltog och visade upp sin kreativitet genom att använda AI för att skapa unika konstverk.

Ett stort tack till våra huvudsponsorer Preparus och EdAider för ert stöd och engagemang. Utan er skulle detta evenemang inte ha varit möjligt. Tack för att ni hjälper oss att främja kreativitet och innovation i skolorna.

Vi vill också tacka alla lärare som uppmuntrade sina elever att delta och utforska möjligheterna med AI. Ert stöd är ovärderligt och vi ser fram emot att se ännu mer spännande skapelser i framtiden!

Reglerna för tävlingen var enkla: Använd AI för att skapa vad som helst! Genom detta initiativ ville vi medvetandegöra den kreativa kraft som finns i AI och skapande. Vi hoppas att detta har inspirerat både elever och lärare att fortsätta utforska och skapa tillsammans med AI.

🔹 Tillsammans med AI kan vi skapa magi! 🔹

#AISnack #Promptathon #AI #Kreativitet #Skapande #TackSponsorer

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *