Jag vill dela Leon Furzes inläggssamlingar, som erbjuder en skatt av inspiration för hur man kan implementera AI i skolan. Leon Furze, med över femton års erfarenhet inom utbildning och ledarskap, utforskar djupgående Generativ Artificiell Intelligens inverkan på utbildningssektorn. Hans forskning för doktorsexamen fokuserar på hur AI kan användas i skrivundervisning. Med en omfattande bakgrund inom både skolledning och styrelsearbete, inklusive positioner som direktör för undervisning och lärande, har Leon publicerat flera arbeten. Hans böcker, såsom ”Practical Reading Strategies”, riktar sig till en internationell publik och understryker vikten av att praktiskt integrera AI i utbildningsmetoder. Genom sin konsultverksamhet leder han utbildare på alla nivåer genom att utnyttja AI för att förbättra undervisning och lärande, vilket visar hans engagemang för innovativa lösningar inom utbildning.

Scrolla ned lite när du klickar på länken nedan så ser du hans fina samlingar. *

Klicka här!