Föreställ dig en scen som tagen ur en sagobok där en igelkott klädd i vintage skyddsglasögon håller i ratten på en klassisk, skogsgrön miniatyrracerbil med nummer 1 på sidan. Denna lilla racer är placerad mitt på en asfalterad bana omringad av höstens färgglada löv. De suddiga träden i bakgrunden och det varma solljuset förstärker känslan av hastighet.

Låt denna bild av igelkottens djärva race inspirera era egna fängslande prompts under Sveriges elevers Promptathon och låt fantasin föra er mot nya horisonter!

Prompt for inspiration:

”A whimsical scene featuring a hedgehog wearing a vintage racing helmet, goggles, and holding a steering wheel, driving a classic, retro-style miniature race car. The car should be a forest green color with the number 1 on it. The hedgehog is situated in the middle of an asphalt road surrounded by autumn leaves, with blurred trees and warm sunlight in the background, giving a sense of motion as if it’s moving swiftly down the race track. Capture the playful and adventurous spirit, as well as the intricate details like the hedgehog’s fur texture and the reflective surface of the goggles.”

Klicka på länken nedan för att delta i PROMPTATHON!