Missar du inte denna insiktsfulla föreläsning om AI och dess inverkan på lärande och mänsklig kognition. AI, en av mänsklighetens mest omvälvande uppfinningar, har potentialen att drastiskt omforma våra liv. Frågan om hur vi kan balansera interaktionen mellan människa och maskin, lära oss av AI utan att det kompromissar vår koncentrationsförmåga eller självständigt tänkande, är mer relevant än någonsin. Få insikter från Torkel Klingberg, professor i kognitiv neurovetenskap vid Karolinska institutet, som utforskar dessa kritiska frågor. Föreläsningen ägde rum den 10 november 2023 på Oscarsteatern i Stockholm, ett evenemang arrangerat av Forskning & Framsteg och Modern Psykologi. Missa inte chansen att förstå AI:s djupgående inverkan på vårt lärande och tänkande.

https://urplay.se/program/235345-hjarndagen-2023-ai-och-larande